Uitvaartkosten

Wat kost een uitvaart?

Ieder mens en iedere uitvaart is uniek. Hoeveel een uitvaart kost, hangt af van de keuzes die u maakt. De kosten voor een uitvaart kunnen uiteenlopen van ongeveer € 2.000 tot wel € 15.000. De gemiddelde uitvaartkosten bij Keizer Uitvaartzorg bedragen ongeveer € 5.000. Heeft u een uitvaartverzekering, dan kunt u het verzekerd bedrag in mindering brengen op het totaal benodigde bedrag. Wij helpen u graag om een goede balans te vinden tussen uw wensen en het budget dat u heeft. Voor ieder budget is een uitvaart mogelijk!

Kosten uitvaart berekenen

U wilt duidelijkheid en inzicht in de uitvaartkosten. Deze rekensom kunnen wij vrijblijvend voor u maken. Vraagt u een gratis adviesgesprek bij ons aan, dan nemen we uw uitvaartwensen door en vertalen die naar een helder kostenoverzicht. Wilt u een kostenoverzicht per mail ontvangen, vul dan ons offerteformulier in.

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Een crematie is meestal goedkoper dan een begrafenis. Maar het kostenplaatje bestaat uit meer dan de crematie alleen. Ook de keuze voor bijvoorbeeld een kist en uitvaartlocatie zijn van invloed op de uiteindelijke kosten. Twijfelt u tussen begraven of cremeren, vraagt u dan eerst een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan.

Rekenvoorbeeld kosten uitvaart

Hoeveel een uitvaart kost, hangt helemaal van uw eigen wensen af. Wij rekenen het graag voor u uit. Om u alvast enig idee te geven, vindt u hier een paar rekenvoorbeelden. Wilt u een prijsopgaaf die nauwkeurig is afgestemd op uw wensen, vraag dan kosteloos een offerte aan.

Snel inzicht in de kosten van een uitvaart? Maak vrijblijvend een afspraak.